Ακόμα και ο ψηλότερος άντρας ψήφισε στις τουρκικές εκλογές. Ο Σουλτάν Κοσέν, 41 ετών, ψήφισε σήμερα στην επαρχία του Μαρντίν στην πόλη Ντερίκ.
Σε δήλωση του στα τοπικά μέσα, ευχήθηκε τα καλύτερα για την χώρα του, «ινσάλλαχ» δηλαδή, «Θεού θέλοντος».
Ο πανύψηλος άντρας, ο οποίος είχε επισκεφθεί την Ελλάδα το 2009, μεταφέρθηκε στο τοπικό εκλογικό κέντρο με καρότσα.



Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.