Χειροπέδες σε μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δρούσαν στην περιοχή μας (φώτο)

narkotika
Lamianow.gr
1 Min Read

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου Φωκίδας.

Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη έρευνα, σήμερα 3 Μαϊου 2023, πρωινές ώρες, διενεργήθηκε αστυνομική επιχείρηση υπό τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου στην ευρύτερη περιοχή της Άμφισσας και της Ιτέας.

Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί ηλικίας από 24 έως 30 ετών οι οποίοι έχοντας διακριτούς ρόλους διακινούσαν ναρκωτικες ουσίες σε όλη την περιοχή.

202305032308192246

Από τις έρευνες κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών κοκαΐνης ινδικής κάνναβης καθώς και αναβολικές ουσίες, κινητά τηλέφωνα, ένα τυφέκιο ρεπλικα τύπου Καλάσνικοφ και ένα κυνηγετικό όπλο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Άμφισσας με τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης και του Νόμου περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν 137,04 γραμμάρια κοκαΐνης, πάνω από 500 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 9.225 ευρώ, πολεμικό τυφέκιο τύπου replica, πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κ.α.

Στην δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται 48 ακόμη άτομα, τα οποία προμηθεύονταν ναρκωτικές ουσίες από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *