Λουτρά Υπάτης: Ξεκινά η θερινή περίοδος στην ιαματική πηγή – Βάιος Ματσούκας: “Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία – Ήδη γίνονται κρατήσεις” (audio)

newsroom lamia
By newsroom lamia Add a Comment
1 Min Read

Την Τετάρτη 10 Μαΐου θα ξεκινήσει η θερινή περίοδος στην ιαματική πηγή των Λουτρών Υπάτης. Οι εγκαταστάσεις εσωτερικές και εξωτερικές θα λειτουργούν καθημερινά και Σαββατοκύριακο από τις 21:00 μέχρι τις 17:00.

Το εισιτήριο είναι στα 6€ ενώ 5€ πληρώνουν οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Λαμιέων, έχοντας ως πιστοποιητικό μία βεβαίωση κατοικίας.

Η Ένωση Ξενοδόχων Λουτρών Υπάτης εκφράζει την ικανοποίησή της για την έναρξη λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου από 10 Μαΐου και την μείωση του εισιτηρίου κατά 25%.

Το μέλος της ένωσης, Βάιος Ματσούκας, τόνισε μέσα από τον Lamia Polis 87,7 πως υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την φετινή τουριστική περίοδο καθώς ήδη γίνονται κρατήσεις, ενώ είναι η πρώτη φορά που οι πηγές ανοίγουν τόσο νωρίς.

“Υπάρχουν ξενοδοχεία τα οποία είναι έτοιμα να καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών”, σημείωσε, ενώ αποκάλυψε πως στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητηθεί θέμα να δημιουργηθεί αγωγός ο οποίος θα μετφέρει το ιαματικό νερό από την πηγή στη Λαμία, προκειμένου να αξιοποιηθεί από το Δήμο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *