Ευθύμιος Σκόνδρας: “Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε όλα τα Κέντρα Υγείας της Φθιώτιδας – Για 10 χρόνια δεν έχει γίνει καμία πρόσληψη ιατρικού προσωπικού” (audio)

newsroom lamia
1 Min Read

“Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε όλα τα Κέντρα Υγείας της Φθιώτιδας αφού για 10 χρόνια δεν έχει γίνει καμία πρόσληψη ιατρικού προσωπικού”, τονίζει ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Ευθύμιος Σκόνδρας.

Όπως είπε στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 το μεσημέρι της Τρίτης 02/05/2023, υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις, ενώ καυτηρίασε τη νέα εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας η οποία στην ουσία νομιμοποιεί αυτό που ήδη γίνεται, δηλαδή εάν απουσιάζει μια ειδικότητα, καλύπτεται από κάποια άλλη, η οποία όμως δεν έχει το ίδιο αντικείμενο.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Share This Article
1 Comment
  • Κύριε Σκόνδρα .
    Συζητάμε για τα αυτονόητα αλλά στην χώρα που όλα είναι στον αυτόματο δεν υπάρχουν αυτονόητα . Υπάρχουν συμφέροντα είτε πολιτικά είτε της Ολιγαρχίας . Πόσα ιατρικά και Διαγνωστικά έχουν ανοίξει και πρόκειται να ανοίξουν εντός του Νομού Φθιώτιδος ? εσείς γνωρίζεται περισσότερα και καλύτερα .
    Επίσης 2019 υπηρετούσαν στο σύστημα Υγείας 79.177 άτομα , το 2022 υπηρετούσαν 72.986 άτομα , αυτό δεν μας λέει τίποτε ? Βέβαια έχουμε τον Αγαπητό μας ” ΚΥΡΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ” που τι μας λέει ” ΞΑΝΑΒΓΑΛΤΕΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ” τέσσερα χρόνια το πρωί το έκανε το βράδυ γκρεμιζόταν .
    Να μην συζητήσουμε πόσοι γιατροί έχουν φύγει στο εξωτερικό και διαπρέπουν ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *