Στη σημασία του βαθμού που πήρε η Λαμία στάθηκε Λεωνίδας Βόκολος που υποστήριξε πως τα πάντα στην υπόθεση παραμονή θα κριθούν στο φινάλε του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
«Ήταν ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχει πίεση, άγχος, κάναμε μια καλή προσπάθεια και συνεχίζουμε. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο μας.
Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε, δεν τα καταφέραμε, πήραμε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός. Είναι δύσκολα ακόμα για όλες τις ομάδες. Δύο παιχνίδια και τα πάντα θα κριθούν στο τέλος».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.