Συνεδρίασε το ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

newsroom lamia
2 Min Read

Σε μία γεμάτη αίθουσα και για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, πραγματοποιήθηκε εχθές, Τετάρτη 26 Απριλίου 2023, στο Δημοτικό Κατάστημα Κάτω Τιθορέας συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Η εκτός Λαμίας αλλά εντός συνόρων Φθιώτιδας συνεδρίαση, στην καρδιά του Δήμου μας, στην έδρα μας, παρουσία πολλών επαγγελματιών και παραγωγών μας υπήρξε μία έξοχη ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων, εποικοδομητικής συζήτησης και ενημέρωσης για χρηματοδοτικά εργαλεία, προγράμματα και δράσεις του Επιμελητηρίου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν και μέλη της Αναπτυξιακής Διαχειριστικής Στερεάς Ελλάδος & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ.), τα οποία παρουσίασαν τα τρέχοντα προγράμματα και τους τρόπους ενίσχυσης μικρών επιχειρήσεων.

Ελπιδοφόρα και θετική η κίνηση εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου, τα μέλη του οποίου αφουγκράστηκαν με προσοχή τα ερωτήματα, τους προβληματισμούς και τις ανάγκες των επαγγελματιών όλων των κατηγοριών του Δήμου, προτείνοντας λύσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθανάσιο Κυρίτση και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την επίσκεψη στον Δήμο μας και τη διάθεση συνεργασίας, καθώς και όλους τους επαγγελματίες και δημότες μας, που διέθεσαν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους και συμμετείχαν σε αυτή την πρώτη συνάντηση.

Ευελπιστούμε να υπάρξουν πολλές ακόμη συναντήσεις και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας να αποτελέσει μέσο προώθησης των συμφερόντων των μελών του αλλά και λύση μέρους των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κυρίως οι μικρές επιχειρήσεις.

Σε μία περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης, με την επαρχία να ερημώνει, οι επιχειρήσεις που προσπαθούν να παραμείνουν βιώσιμες δεν έχουν ανάγκη από ευχολόγια αλλά από ουσιαστική υποστήριξη.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *