Ελεύθεροι οι 4 Λαμιώτες που είχαν συλληφθεί για ναρκωτικά – τι δηλώνουν οι συνήγοροι τους

Lamianow.gr
1 Min Read

Ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, αφέθηκαν οι τέσσερις νεαροί που συνελήφθησαν την Πέμπτη (20/4) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Πρόκειται για δύο 22χρονους και έναν 20χρονο. Μάλιστα στον πρώτο ο οποίος συνελήφθη έξω από το σπίτι του για αγοραπωλήσια ναρκωτικών επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της παρουσίας στο Α.Τ μια φορά το μήνα. Στους άλλους δεν επιβλήθηκε περιοριστικός όρος.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των τεσσάρων κατηγορουμένων Δημήτριος Κρούπης, Χρήστος Τσάβαλλος, Νικόλαος Τσακτάνης και Παναγιώτης Κατσαντώνης δήλωσαν στο Lamianow.gr: Η υπόθεση μετά την κατάθεση των ισχυρισμών μας , την νομική ανάλυση μας και την νομολογιακή υποστήριξη, η υπόθεση ετέθη στο σωστό γι’ εμάς νομικό χαρακτηρισμό. Μετά από σύμφωνη γνώμη του Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και του Κ. Ανακριτή Λαμίας οι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν  ελεύθεροι χωρίς καν περιοριστικούς όρους και ο ένας αφέθηκε ελεύθερος  με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Α.Τ κατοικίας του μία φορά εκάστου μηνός. Πιστεύουμε, ότι το νομικό πλαίσιο θα κριθεί στο Αρμόδιο Δικαστήριο, σε βαθμό πλημμελήματος.       

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *