Ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία 1964 αποχαιρετά τον 17χρονο Απόστολο που έφυγε από την ζωή…
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σήμερα ανήμερα της Σταύρωσης του Κυρίου, η οικογένεια του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ αποχαιρετά με θλίψη ένα δικό της παιδί που πρόλαβε στα 17 του χρόνια να δώσει πολλές μάχες και να βγει νικητής.
Έφυγε όμως ξαφνικά, προδομένος από την καρδιά του, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του αλλά και όλους εμάς που τον ξέραμε από μικρό παιδί.
Αποστόλη για μας θα είσαι πάντα το χαμογελαστό κι έξυπνο παιδί, που είχε αγάπη για το ποδόσφαιρο, ένας ήρωας της ζωής.
Καλό παράδεισο να έχεις.
Κώστα, Μαρία και Φάνη αλλά και όλοι οι συγγενείς του δεχθείτε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την απώλεια του Αποστόλη.
Εκ του Δ.Σ.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.