Δύσκολα παίζει με Παναθηναϊκό ο Μακ

Lamianow.gr
2 Min Read

Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο ο Ρόμπερτ Μακ να μην μπορέσει να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Οι υπεύθυνοι της εθνικής ομάδας της Σλοβακίας δεν φαίνονται πρόθυμοι να επιτρέψουν στον άσο του Δικεφάλου να αγωνιστεί.

«Εμείς ξέραμε από καιρό ότι μετά τις 31 Μαϊου θα έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Όμως ο ΠΑΟΚ μας έχει ζητήσει να κρατήσει τον Μακ και για τον αγώνα της 31ης Μαϊου, όταν και λήγουν τα πλέι-οφ στην Ελλάδα. Έτσι όμως ο παίκτης θα έχει παίξει τέσσερα ματς σε διάστημα εννέα ημερών, ενώ στις 4 Ιουνίου θα πρέπει να ξαναπαίξει στο φιλικό με τη Βόρεια Ιρλανδία που θα είναι και το τελευταίο τεστ για εμάς πριν το Euro», τόνισε ο βοηθός του τεχνικού της εθνικής Σλοβακίας και συνέχισε:

«Πρόκειται για πολλά παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες και είναι φανερός σε όλους ο κίνδυνος της σωματικής και της ψυχικής κόπωσης του Μακ. Καταλαβαίνω πόσο σημαντικά παιχνίδια είναι για τον ΠΑΟΚ αυτά τα ματς των πλέι-οφ αλλά πρέπει και εκείνοι να αντιληφθούν τις προτεραιότητές μας. Προσωπικά θεωρώ παράλογο το πρόγραμμα των αγώνων των πλέι-οφ και απορώ πως οι ομάδες μπορούν να αγωνιστούν τόσες πολλές φορές μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», κατέληξε.

Θυμίζουμε ότι βάσει του κανονισμού της UEFA οι διεθνείς ποδοσφαιριστές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις ομάδες τους μέχρι και τις 28 Μαϊου. Από την επόμενη ημέρα «ανήκουν» στις εθνικές τους ομάδες με τις οποίες πρέπει να προετοιμαστούν για το Euro 2016.

sportfm.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *