Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 05-04-2023 και ώρα 10.00 π.μ. η 7η Ε.Μ.Α.Κ. θα πραγματοποιήσει την ετήσια άσκηση με κωδική ονομασία «ΤΡΟΙΑ 2023» στις εγκαταστάσεις των ΕΛ.ΤΑ. Λαμίας (Μονάδα Διανομής – Διαμετακομιστικός Σταθμός) επί της οδού Παπαποστόλου 61.
Για την εκτέλεση της άσκησης θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας επί της οδού Παπαποστόλου στο ρεύμα εισόδου (προς το κέντρο της πόλης) και τα οχήματα θα εκτρέπονται δια μέσω της οδού Αρκαδίου από ώρα 9.30 π.μ. έως 11.30 π.μ. Επιπλέον θα γίνει απαγόρευση στάθμευσης στην οδό Παπαποστόλου (ρεύμα εισόδου) από τη συμβολή της με την οδό Αρκαδίου έως το ύψος του Αγίου Φανουρίου.
Παρακαλείται το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη ρύθμιση της παραπάνω κυκλοφορίας για την πραγματοποίηση της άσκησης. Παρακαλούνται επίσης οι δημότες μας, να δείξουν τη δέουσα προσοχή και κατανόηση προκειμένου να εκτελεστεί με ασφάλεια η άσκηση.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.