Σε κλίμα συγκίνησης αρκετός κόσμος έσπευσε στο παρεκκλήσι κρατώντας ένα λουλούδι.
Επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε το πρωί της Κυριακής στο νέο σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τα θύματα των Τεμπών.
Το μνημόσυνο τέλεσε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φιλίππου του Διακόνου εντός του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, σε κλίμα συγκίνησης αρκετός κόσμος έσπευσε στο παρεκκλήσι κρατώντας ένα λουλούδι. Άναψαν ένα κεράκι στη μνήμη των 57 ανθρώπων που χάθηκαν στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Στη συνέχεια, συγγενείς και φίλοι των θυμάτων πέταξαν λουλούδια και στεφάνι στις σιδηροδρομικές γραμμές. Παράλληλα έγιναν τα αποκαλυπτήρια πλάκας με τα ονόματα των 57 ανθρώπων που χάθηκαν στα Τέμπη. Τα ονόματα όσων χάθηκαν θα διαβάζονται κάθε Κυριακή για να θυμίζουν σε όλους ότι είναι οι νεκροί πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσεις.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.