Για 45 λεπτά έμειναν χωριά της Δυτικής Θεσσαλίας, αφού ένα κουνάβι εισήλθε στον υποσταθμό της ΔΕΗ.
Το μικρό ζώακι, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, εισήλθε στον υποσταθμό της ΔΕΗ στο Λόγγο και έριξε τις γραμμές που δίνουν ρεύμα στα ορεινά της Πύλης, μέχρι Πύρρα και Στουρναρέικα, καθώς και σε αυτή της πόλης της Καρδίτσας.
Με ενέργειες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ η ζημιά αποκαταστάθηκε 45΄ αργότερα, λίγο πριν τη 1 το πρωί της Κυριακής.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.