Κώστας Χρυσόγονος στο LamiaNow: “Ελλάδα, μια χώρα που δεν έγινε ποτέ Ευρώπη – Να τελειώνουμε με το ρουσφέτι” (Audio)

Lamianow.gr
By Lamianow.gr 2 comments
2 Min Read

Στις Ευρωεκλογές του 2014 εξελέγη ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τον Οκτώβριο του 2017 αποχώρησε από το κόμμα και έγινε ανεξάρτητος. Μετά από μία περίοδο αποχής από τις εκλογές, το 2022 προσχώρησε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήμα Αλλαγής.

Ο Κώστας Χρυσόγονος, βρέθηκε σήμερα στη Λαμία με αφορμή τα εγκαίνια τα νέα γραφεία του κινήματος και μίλησε στον LamiaPolis 87.7, για την απειρία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις διαχρονικές παθογένειες του Ελληνικού κράτους.

“Η Ελλάδα δεν κατάφερε ποτέ να γίνει μία ευρωπαϊκή χώρα. Ακόμα και οι χώρες του πρώην Ανατολικού μπλόκ έχουν μεγαλύτερους δείκτες ανάπτυξης” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόγονος, καυτηριάζοντας τον αιώνιο φαύλο κύκλο της νοοτροπίας του ρουσφετιού, που διέπει τους πολιτικούς αλλά και τους πολίτες.

Ευθύνη έχουν οι πολιτικοί αλλά και οι πολίτες. Αν οι ψηφοφόροι γυρίσουν την πλάτη σε αυτή τη λογική του βολέματος, της εξυπηρέτησης, του μικροσυμφέροντας, θα αλλάξουν και οι πολιτικοί, ισχυρίστηκε ο κ. Χρυσόγονος ενώ απαντώντας στο ερώτημα “και γιατί να μην σταματήσουν οι πολιτικοί να κρατούν ομήρους τους ψηφοφόρους με δέλεαρ την εύρεση εργασίας για την επιβίωση τους” απάντησε χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο που θυμίζει το ερώτημα “η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα”.

Ξεκαθάρισε όμως ότι είναι επιτέλους η ώρα να τελειώνουμε με το πελατειακό σύστημα και με πολλή δουλειά να αλλάξουμε τον τρόπο που λειτουργεί αυτή η χώρα, που όχι μόνο διώχνει τα παιδιά της αλλά όπως με τον χειρότερο τρόπο αποδείχθηκε με την τραγωδία στα Τέμπη, τα σκοτώνει…”

Ακούστε την συνέντευξη του Κώστα Χρυσόγονου στον LamiaPolis 87,7

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Comments
  • ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΥΣΟΓΟΝΕ…..ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙΣ …….ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ……ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ……ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ……ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ…..!!!
    ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ….!!!
    ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ……ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ” DNA ” ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ……ΣΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ……!!!

  • Πάντως στήν φθιώτιδα τό ρουσφέτι έχει ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
    Καί όταν γράφω ότι έχει όνοματεπώνυμο, έννοώ ότι ένας , κατά τά κοινώς λεγόμενα, τού έχει βγάλει τά μάτια.
    Είναι καιρός νά έρευνηθούν τά προσόντα τών ”διορισμένων” καί μή συμβασιούχων γιά νά δούμε τέλος πάντων τί γίνεται στήν δύστυχη αύτή χώρα
    Κατά τήν περιρρέουσα άτμόσφαιρα άκόμη καί ό ”διορισμός ” σέ σούπερ μάρκετ τής Λαμίας προυποθέτει πολιτικό ρουσφέτι.
    ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΧΩΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *