Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για όλους τους αγώνες δρόμου ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2023 ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου και θα λήξουν την Πέμπτη 20 Απριλίου 2023.
Δείτε την Προκήρυξη: https://www.dionysosamfiklias.gr/page.aspx?Id=83 και για Δήλωση Συμμετοχής μπείτε στο: https://www.dionysosamfiklias.gr/page.aspx?Id=32 ή εναλλακτικά μέσω του: https://www.myrace.gr/event/4601/registrations.html.
Οι αγώνες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της διοργάνωσης είναι:
Κυριακή 30 Απριλίου 2023
- Αγώνας 24,2 χιλιομέτρων “Μονοπάτι Παρνασσού”
- Αγώνας 10,9 χιλιομέτρων “Μικρό Μονοπάτι Παρνασσού”
- Αγώνας 6 χιλιομέτρων “Μονοπάτι Αμφίκλειας”
Σάββατο 29 Απριλίου 2023
- Amfiklia City Trail, αγώνας 4 χλμ για ενήλικες και μαθητές Λυκείου
Παιδικοί αγώνες
- Αγώνας 1300 μ για μαθητές Γυμνασίου
- Αγώνας 1000 μ για μαθητές Δ, Ε, ΣΤ Δημοτικού
- Αγώνας 800 μ για μαθητές Α, Β, Γ Δημοτικού.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.