«Βροχή» έρχονται οι καταγγελίες για την κατάσταση στο σιδηροδρομικό δίκτο της χώρας μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.
Καταγγελίες που υπήρχαν και πριν την πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη και που τώρα βγαίνουν ακόμα πιο επιτακτικά στο φως της δημοσιότητας, ενώ ανακαλύπτονται όλο και περισσότερες… «καινοτομίες» στο σιδηροδρομικό μας δίκτυο.
Μια από αυτές είναι πως στις γραμμές του τρένου στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Παναγή Τσαλδάρη στον Ταύρο όπου υπάρχει διάβαση, οι μπάρες ανεβαίνουν χειροκίνητα!
Δεν υπάρχει καν το αυτόματο σύστημα που υπάρχει σε όλες τις υπόλοιπες διαβάσεις (αν και αυτές παρουσιάζουν επικίνδυνα προβλήματα, όπως αυτή στην Φλώρινα).
Όπως μετέδωσε το OPEN, υπάλληλος του ΟΣΕ βρίσκεται εκεί και σηκώνει και κατεβάζει τη μπάρα με… μανιβέλα, εν έτοι 2023.
Κάτι που δείχνει ακόμα πιο έντονα την κατάσταση που επικρατεί και τις μεγάλες ελλείψεις σε ότι αφορά την ασφάλεια επιβατών, προσωπικού και διερχομένων.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.