ΟΣΕ: Ανακοίνωσε αναβαθμίσεις στο δίκτυο μία ημέρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη

1 Min Read

Συγκεκριμένα η εταιρεία ανακοίνωσε ανάταξη και αναβάθμιση του συστήματος σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης.

-Advertisement-
fitcare

Με την χώρα να πενθεί τον χαμό 57 ανθρώπων από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, μία ημέρα μετά ο ΟΣΕ ανακοίνωσε έργα αναβάθμισης στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη -Προμαχώνας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA και της εκπομπή livenews, ο ΟΣΕ προχωρά σε έργα αναβάθμισης στις 2 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ανακοίνωσε ανάταξη και αναβάθμιση του συστήματος σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης, καθώς και αντικατάσταση σε 70 αλλαγές τροχιάς (τα λεγόμενα κλειδιά) σε εντοπισμένα τμήματα του άξονα Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Προμαχώνα.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

Το κόστος, όπως φαίνεται και στα έγγραφα που έφερε στο φως το mega, θα είναι στις 313. 618 ευρώ.

Σε άλλο έγγραφο, από τις 16 Φεβρουαρίου, φαίνεται πως ο ΟΣΕ προσπαθούσε να καλύψει τις θέσεις του σταθμάρχη σε πολλά σημεία εγκρίνοντας την ανάθεση της ειδικότητας σε εξωτερικούς συνεργάτες, για μόλις έξι μήνες απασχόληση.

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *