Ο Σπύρος Μισθός, που έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά του Νίκου Φώσκολου “Καλημέρα Ζωή”, βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής “Tatiana Live”. Ο ηθοποιός μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το διαζύγιό του και τα δύο του αγγελούδια που πια δεν μπορεί να τα μεγαλώνει μόνος. Το δικαστήριο του έδωσε την επιμέλεια των παιδιών του και η πρώην σύζυγός του πλήρωνε τη διατροφή ωστόσο αναγκάστηκε να τα δώσει σε εκείνη γιατί δε βγαίνει οικονομικά.
“Είμαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Συντηρούμαι με δανεικά φίλων”, δήλωσε ο ηθοποιός χωρίς να κρύψει τη συναισθηματική του φόρτιση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.
“Μοναδική λύση για να καταφέρω να συντηρήσω τα παιδιά μου είναι να πουλήσω ένα διαμέρισμα που έχω”, συμπληρώνει ο Σπύρος Μίσθος εξηγώντας πως η αναμονή για το ασφαλιστικό είναι εφιάλτης.
tlife.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.