Στην Αθήνα επέστρεψε την Καθαρά Δευτέρα (27/02) από το Κότμπους ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος λίγα 24ωρα πριν πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διοργανώθηκε στη γερμανική πόλη.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής των κρίκων βαθμολογήθηκε στην προσπάθειά του με 14.966 και πήρε το χρυσό μετάλλιο, κάνοντας το ιδανικότερο ξεκίνημα στο 2023.
Δείτε φωτογραφίες:




Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.