Οι Αποκριές πηγαίνουν ασορτί με τη σάτιρα ακόμη και αν αυτή αναφέρεται στον θάνατο…
Στην περίπτωση των μαθητών από τη Στυλίδα, η εκλιπούσα ήταν η υπερήλικη θεία Κωνσταντίνα Μανταβέλη που παρά τα 99 της χρόνια, δεν έλεγε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια.
Φυσικά τα πολυάριθμα ανίψια της, την τίμησαν δεόντως σε μια σεμνή (όχι και τόσο) τελετή, που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το γραφείο ” Το γρήγορο φτυάρι”. Φυσικά δεν παρέλειψαν να απαθανατίσουν τον αποχαιρετισμό και να γίνουν viral






Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.