Κάθεται στο εδώλιο και κοιτάζει τον Μάνο Δασκαλάκη
Με το βλέμμα της να αναζητά στο ακροατήριο τον Μάνο Δασκαλάκη εμφανίζεται στην δικαστική αίθουσα η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως φαίνεται από φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αποχωρίστηκε τα ξανθά μαλλιά, φανερά αδυνατισμένη κάθεται στο εδώλιο και κοιτάζει τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος κάθεται με την σειρά του στα πίσω καθίσματα της αίθουσας κοιτώντας προς τα κάτω.
Δείτε τις φωτό:

«Δημοσιογράφος» μυστήριο
Στο μεταξύ άγνωστο εξακολουθεί να παραμένει το ποιος είναι ο χρήστης του twitter που μεταδίδει όσα συμβαίνουν μέσα στην δικαστική αίθουσα.
Πρόκειται για ένα χρήστη στο Twitter με το το nickname «Rula-Not-Guilty» (Ρούλα – Όχι- Ένοχη).
Όπως ανέφερε η εκπομπή Tlive ο περίεργος λογαριασμός μεταδίδει όλα όσα συμβαίνουν μέσα στη δικαστική αίθουσα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, πριν προλάβουν οι δημοσιογράφοι να συντάξουν ενημερωτικό κείμενο για τα όσα συμβαίνουν. 
Μάλιστα στα δεκάδες τιτιβίσματα του λογαριασμού στο Twitter, υπάρχει το hashtag #Πάτρα.
Είναι εξαιρετικά πιθανόν να πρόκειται για κάποια γυναίκα, η οποία δηλώνει φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου και βρίσκεται μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.