The time has come!

Lamianow.gr
2 Min Read

‘Ηρθε λοιπόν αυτή η στιγμή! Ετοιμάζεσαι να κάνεις πρόταση γάμου στην σύντροφο σου. Τα έχεις σχεδιάσει όλα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το μέρος, την μουσική και την ιδανική στιγμή να κάνεις την ερώτηση. Λείπει όμως το πιο σημαντικό.. το μονόπετρο δαχτυλίδι!

Γιατί επιλέγουμε Μονόπετρα Δαχτυλίδια;

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Τα μονόπετρα δαχτυλίδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πρότασης γάμου! Συμβολίζουν την αποφασιστικότητα, την αγάπη και την αφοσίωση του ενός ατόμου στο άλλο. Σηματοδοτεί την αρχή του όμορφου ταξιδιού που ξεκινούν δύο άνθρωποι που αποφασίζουν να περάσουν την ζωή τους μαζί.  Ακόμη και οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι αποκαλούσαν τα δαχτυλίδια αρραβώνων «το δαχτυλίδι της αγάπης» και το έδιναν στους συντρόφους τους ως δώρο αφοσίωσης.

Βρες το ιδανικό μονόπετρο στο Orange Kosmima!

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Μην ανησυχείς σε αυτή την σημαντική επιλογή δεν είσαι μόνος σου! Είτε επιθυμείς κλασικά μονόπετρα δαχτυλίδια με ζιργκόν, διαμάντια, ορυκτές πέτρες της Swarovski είτε θες να δώσεις στην αγαπημένη σου κάτι πιο ιδιαίτερο από πολύτιμους λίθους όπως σμαράγδια ή ζαφείρια, το Orange Kosmima είναι εδώ για να σε βοηθήσει να διαλέξεις. Στη συλλογή μας θα βρείτε χρυσά μονόπετρα, λευκόχρυσα μονόπετρα, ροζ χρυσά μονόπετρα αλλά και δίχρωμα μονόπετρα δαχτυλίδια σε εξαιρετικές τιμές, από 110€. 

Ανακαλύψτε τα όλα στο orange-kosmima.gr καθώς και στο φυσικό μας κατάστημα στο Περιστέρι, Φραγκλίνου Ρούσβελτ 11, όπου μπορείτε να έχετε πλήρη παρουσίαση, επιλέγοντας την ιδανικότερη λύση για εσάς!

Let us make your most special moment truly memorable!

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *