Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια – Συνθήματα κατά του γιατρού: «Οι βιαστές δεν είναι κρίμα, είναι πιο άνετα στο μνήμα»

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
5 Min Read

«Οι βιαστές δεν είναι κρίμα, είναι πιο άνετα στο μνήμα» γράφει ένα από τα συνθήματα στον τοίχο του ιατρείου κι από κάτω με κόκκινα γράμματα αναγράφεται «Μ….ς παιδόφιλος» – Στα χέρια των Αρχών ο 65χρονος παιδόφιλος γιατρός κι άλλοι 4 που βίασαν το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια

Ογιατρός Α.Μ. ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε τουλάχιστον δύο φορές την 12χρονη και μάλιστα το έκανε στον χώρο εργασίας του, έχει δεχθεί ήδη επιθέσεις στο ιατρείο του από αγνώστους που έγραψαν συνθήματα στον τοίχο και στην πόρτα, αλλά και το όνομά του. Παράλληλα, τα αρνητικά σχόλια στην Google πέφτουν «βροχή» για το ιατρείο του και τις υπηρεσίες που παρέχει, με τον κόσμο να του ρίχνει κατάρες, να τον αξιολογεί με τη χειρότερη βαθμολογία και γενικότερα να τον… βγάζει στη σέντρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην πρωτοφανή υπόθεση των Σεπολίων με τον συστηματικό βιασμό της μαθήτριας και της εκπόρνευσής της.

«Οι βιαστές δεν είναι κρίμα, είναι πιο άνετα στο μνήμα» γράφει ένα από τα συνθήματα στον τοίχο του ιατρείου κι από κάτω με κόκκινα γράμματα αναγράφεται «Μ….ς παιδόφιλος». Σε μια πρόχειρη ταμπέλα από χαρτόκουτο, η οποία είναι κολλημένη πάνω στην καγκελόπορτα του ιατρείου, αναγράφεται ότι «το ιατρείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τη Δευτέρα 20/2».

biastis
Glomex

Οι 5 νέοι συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Οι Αρχές έχοντας πάρει τις καταθέσεις της 12χρονης, η οποία έχει μιλήσει ήδη 6 φορές στους ανακριτές, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα 5 άτομα παρά το γεγονός ότι κάποιος επιχείρησε να «κρύψει» τα ίχνη του χρησιμοποιώντας στην ηλεκτρονική ταυτότητα του αρχικά που δεν παρέπεμπαν στο πραγματικό του όνομα. Εκτός από τον δερματολόγο, ο οποίος είχε κάνει πρακτική άσκηση στο νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» πριν πολλά χρόνια, εμπλέκονται ένας 49χρονος άγαμος, οδηγός φορτηγών, ο οποίος γνώρισε την ανήλικη μέσω εφαρμογής, ένας 44χρονος, ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας δύο παιδιών ο οποίος και αυτός γνώρισε την ανήλικη μέσω εφαρμογής, ένας 50χρονος ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ και ένας 23χρονος ιδιωτικός υπάλληλος που γνώριζαν την ανήλικη από τη γειτονιά. Οι δύο τελευταίοι έχουν καταγωγή από το Πακιστάν.

Την ίδια στιγμή, όπως αποδεικνύεται δεν τον είχαν και σε μεγάλη υπόληψη στη γειτονιά, καθώς υπάρχουν και μαρτυρίες για την παράξενη συμπεριφορά του σε νεαρά κορίτσια. «Επειδή τον θεωρούσαν καλό γιατρό είχα στείλει και την κόρη μου. Μου είπε ότι δεν ήθελε να ξαναπάει γιατί δεν της άρεσε η συμπεριφορά του. Της έλεγε ότι είναι ωραία κοπέλα και άλλα. Με πήρε και μια ξαδέλφη μου που μου είπε ότι ρίχτηκε στην εγγονή της και δεν ήθελε να πάει ξανά στον γιατρό» τόνισε στην ΕΡΤ ένας κάτοικος της περιοχής όπου διατηρεί γραφείο ο δερματολόγος.

Αλλη γυναίκα, που μίλησε στην εκπομπή Super Katerina εξομολογήθηκε ότι είχε πάει στον γιατρό για ένα πρόβλημα που είχε στο ισχύο κι εκείνος της έπιασε το στήθος, όμως η ασθενής «πάγωσε» και δεν είπε τίποτα στον Α.Μ.

Τον αναγνώρισε η 12χρονη

Οπως σημείωσε και η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια, Ασπασία Ταραχοπούλου το ανήλικο κορίτσι είχε αποκαλύψει στους αστυνομικούς ότι είχε συναντηθεί με τον 65χρονο γιατρό στο ιατρείο του, που βρίσκεται λίγα μέτρα από το σπίτι που έμενε, κατά την τελευταία της κατάθεση, στις αρχές του μήνα. «Στην τελευταία κατάθεση της μικρής, στις 3 Φεβρουαρίου, αναγνώρισε κάποια άτομα και αναμέναμε να βγουν τα εντάλματα σύλληψης» είπε η κυρία Ταραχοπούλου μιλώντας στον ANT1.

«Οι βιαστές δεν είναι κρίμα, είναι πιο άνετα στο μνήμα» γράφει ένα από τα συνθήματα στον τοίχο του ιατρείου κι από κάτω με κόκκινα γράμματα αναγράφεται «Μ….ς παιδόφιλος»

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος δερματολόγος είχε συμφωνήσει με τον Ηλία Μίχο στο αντάλλαγμα των 50 ευρώ για το ραντεβού βιασμού της 12χρονης, ενώ εξετάζεται η πληροφορία που ήθελε τον παιδόφιλο πατέρα δύο παιδιών να είχε βιάσει την κοπέλα τουλάχιστον δύο φορές.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και ότι η 12χρονη τον είχε επισκεφθεί μαζί με τον αδελφό της στο ιατρείο του ως ασθενής. Ο 65χρονος γιατρός μετά την προθεσμία που έλαβε, θα οδηγηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

reader.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *