Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχώρησαν σήμερα οι εκπαιδευτικοί. Η συμμετοχή των δασκάλων και των νηπιαγωγών έφτασε το 40%, ενώ των καθηγητών κυμάνθηκε στο 15%.
Οι εκπαιδευτικοί πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Διάκου, ενώ στην συνέχεια παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση.
Η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας, Γεωργία Ζαγγανά, τόνισε πως πρέπει πρώτα να γίνουν υποδομές στα σχολεία και να υπάρξουν οι σωστοί μηχανισμοί και μετά να προχωρήσει το θέμα της αξιολόγησης των καθηγητών.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.