Θρήνος για τη μικρή Χρυσάνθη στο Μιχόι Αχαΐας, καθώς το κοριτσάκι έφυγε από τη ζωή μόλις στα πέντε της χρόνια.
Πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω ασθένειας στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Η κηδεία του κοριτσιού θα γίνει αύριο στις 15:00 στο Μιχόι, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής.
Το τραγικό γεγονός γνωστοποίησε στα social media ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Μιχοΐου Γαριζας – Η Ρίζα της Γης», αναφέροντας:


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.