Ο Κώστας Σλούκας είχε εξαιρετική παρουσία στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας, αλλά έφυγε ηττημένος. Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε ήταν, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, έξαλλος με τη διαιτησία θεωρώντας πως οι αποφάσεις της στέρησαν στην ομάδα του τον τίτλο.
Λίγο μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ, ο Δημήτρης Ιτούδης προσέγγισε τον 26χρονο άσο για να τον συγχαρεί για την προσπάθεια και την απόδοσή του σε όλο το Final Four. Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, ο Σλούκας απάντησε στον προπονητή των νέων πρωταθλητών Ευρώπης «… να πας να συγχαρείς τους διαιτητές», δείχνοντάς του τον Σλοβένο διαιτητή του τελικού, Νταμίρ Γιαβόρ.
Παράπονα για τη διαιτησία είχε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Πιστεύω με όλη μου την καρδιά πως η Φενέρμπαχτσε άξιζε να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, αλλά κάποιος άλλος (σ.σ. Λουίτζι Λαμόνικα), θεώρησε πως δεν το αξίζαμε. Είδα την τελευταία κατοχή της ΤΣΣΚΑ και ο Νάντο Ντε Κολό έκανε βήματα. Ήταν ξεκάθαρο! Τα βήματα είναι παράβαση στο μπάσκετ. Είναι δύσκολο να καταλάβω πώς έγινε στην παράταση και η ΤΣΣΚΑ σούταρε 10 βολές, ενώ η Φενέρ μηδέν!», δήλωσε ο Σέρβος προπονητής.
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.