Σε εξέλιξη είναι ξανά μετά την επανέναρξή τους οι εργασίες στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, όπως είχε διαβεβαιώσει σχετικά ότι θα συμβεί ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023, παρουσία του Δημάρχου Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννη Συκιώτη, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στον Άγιο Κωνσταντίνο.
Η αναβάθμιση του Λιμένα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο, προϋπολογισμού 9,8 εκατ. ευρώ με τον ΦΠΑ, για τον Δήμο, τη Φθιώτιδα και τη Στερεά Ελλάδα. Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και φορέας υλοποίησης του είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.
Σύμφωνα με την προφορική δέσμευση του εργολάβου προς τον Υπουργό Οικονομικών, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν το αργότερο τους επόμενους δύο μήνες.


















Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.