Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές
Δύο γυναίκες που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο λαθραίων καπνικών προϊόντων, συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για δύο 57χρονες ημεδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.
Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενες εντοπίσθηκαν σε πολυκατοικίες στις οποίες διαμένουν στην περιοχή της Ξηροκρήνης και στην κατοχή τους, καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε διαμέρισμα και αποθηκευτικό χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 9.625 πακέτα τσιγάρα και 620 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, καθώς και χρηματικό ποσό προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
kathimerini.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.