Ο 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Σκόνδρας, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Ο 22χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Σκόνδρας, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην μονάδα ανάνηψης του νοσοκομείου του Ρίου.
Σύμφωνα με το pelop.gr, ο άτυχος αθλητής κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του και διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία. Η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή και οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές.
Στο παρελθόν, ο Δημήτρης Σκόνδρας έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο Λάππα και στο Πάτραι.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.