Άντριου Τέιτ: Το «αγόρι της μαμάς» και ο γιος ενός σκακιστή είναι ο πιο μισογύνης άνθρωπος του πλανήτη

Lamianow.gr
1 Min Read

Ποιοι ήταν οι γονείς του, η δικηγόρος φεμινίστρια αδερφή του, το παρελθόν του και τα παιδιά του χρόνια – «Τι θα έλεγε ο πατέρας του αν ζούσε», λέει συγγενής του κατηγορούμενου για βιασμούς

Ανάμεσα στα ευτελή αντικείμενα που εκτίθενται στην παμπάλαια βίλα του Άντριου Τέιτ στη Ρουμανία, μια ταπεινή σκακιέρα θυμίζει έντονα το παρελθόν που άφησε πίσω του. Σύμφωνα με την ομολογία του ίδιου, η σκαλιστή σκακιέρα είναι ένα νεύμα προς τον εκλιπόντα πατέρα του, έναν διακεκριμένο διεθνή δάσκαλο σκακιού και πρώην λοχία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2015.

Ένας Θεός ξέρει τι θα έκανε αυτός ο λαμπρός άνθρωπος, ο οποίος έμαθε να μιλάει άπταιστα ρωσικά ενώ εργαζόταν στο Βερολίνο της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, για τον μεγαλύτερο γιο του.

Ο Άντριου Τέιτ είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο απεχθείς ανθρώπους εξαιτίας των μισογυνιστικών του απόψεων. Μάλιστα εκτός από το Twitter τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον έχουν αποκλείσει.

Ο γεννημένος την 1η Δεκεμβρίου 1986 Ίμορι Άντριου Τέιτ Γ΄, ο οποίος μεγάλωσε από τη Βρετανίδα μητέρα του σε ένα δημοτικό συγκρότημα στο Bedfordshire, βρίσκεται φυλακισμένος στο Βουκουρέστι μετά την έφοδο των αρχών στο κρησφύγετό του στα περίχωρα του Βουκουρεστίου στις 29 Δεκεμβρίου.

protothema.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *