Με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Brainobrain Academy Lamia (φωτό)

Lamianow.gr
Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Με επιτυχία στέφθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Brainobrain Academy Lamia που έγινε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο κεντρικό βιβλιοπωλείο Επίπεδο.


Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση του προγράμματος από την εκπαιδευτικό και ιδιοκτήτρια του κέντρου κα. Δέσποινα Μυλωνά. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα πολλαπλά οφέλη του προγράμματος Brainobrain και από τον κ. Σωκράτη Βασιλείου εκπαιδευτικό και ιδιοκτήτη των κέντρων Brainobrain Ελευσίς και Χαλανδρίου.

Ακολούθησε βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του κέντρου που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα δυο από τα συνολικά δέκα Level του προγράμματος. Μικροί και μεγάλοι μαθητές και φίλοι είχαν τη χαρά να διασκεδάσουν με μπαλονοκατασκευές, face painting, μουσικοχορευτικά παιχνίδια, σιντριβάνι σοκολάτας αλλά και να περιηγηθούν στους διαδρόμους του βιβλιοπωλείου Επίπεδο ώστε να έρθουν σε άμεση επαφή με τον μαγικό κόσμο και τα οφέλη την ανάγνωσης παντός είδους βιβλίων.

Το Brainobrain είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο πρόγραμμα για παιδιά από 5-15 ετών που αναπτύσσει ολόπλευρα την προσωπικότητα και συνδέει με επιτυχία τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου με αποτέλεσμα την αύξηση της ευφυίας των παιδιών καθώς έχει πολλά οφέλη στην συνολική επίδοση του παιδιού τόσο σε επίπεδο σχολείου όσο και σε όλη του την ακαδημαϊκή και προσωπική σταδιοδρομία.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα απευθυνθείτε στην κα. Δέσποινα Μυλωνά
Τηλ επικοινωνίας: 6951631671, 2231027442

Brainobrain.lamia@gmail.com
Σατωβριάνδου 31, Λαμία
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *