“Νάτος, νάτος ο… υποψήφιος Περιφερειάρχης”

Lamianow.gr
3 Min Read

Είχαμε καιρό να υποδεχτούμε στην πόλη μας αρχηγό πολιτικού κόμματος οπότε όπως καταλαβαίνετε η Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ήταν μία ξεχωριστή μέρα.

Η επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία και μάλιστα λίγο (;) καιρό πριν τις εθνικές εκλογές ήταν η βασική είδηση της ημέρας.

Αν και δεν προέκυψαν καινούργια πράγματα σε ό τι αφορά την κεντρική πολιτική σκηνή έστω και από σπόντα, μάλλον προέκυψαν ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg
Γράφει ο Πάνος Κατσώνης

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόσο κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του όσο και κατά τις συζητήσεις που είχε στο εργατικό κέντρο και στο νοσοκομείο, ανέπτυξε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και στάθηκε ιδιαίτερα στα θέματα της ακρίβειας των παρακολουθήσεων και της διαφθοράς.

Και βέβαια ζήτησε από τους συγκεντρωμένους και το λαό της Φθιώτιδας να επιλέξει στις επόμενες εθνικές εκλογές τον ΣΥΡΙΖΑ και να διώξει τον Μητσοτάκη ο οποίος όπως ανέφερε είναι υπεύθυνος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα.

Η μέρα ήταν μουντή, προγραμματισμένη συγκέντρωση δεν υπήρχε έτσι ώστε να έχουμε μαζική προσέλευση κόσμου, ένας όμως από τους παρόντες ξεχώρισε.

Και με το παρουσιαστικό του αλλά και με τη φωνή του. Ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο οποίος δεν σταμάτησε στιγμή να παροτρύνει τους υπόλοιπους μάλλον χαλαρούς παρευρισκόμενος να ζητωκραυγάζουν υπέρ του αρχηγό.

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Αν δεν καταλαβαίνετε το γιατί το εξήγησε ο ίδιος αργότερα σε συνέντευξή του στον LAMIAPOLIS 87.7 όπου δήλωσε ότι θα έχει τη στήριξή του ΣΥΡΙΖΑ για να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Και καλά με τους παρόντες. Με τους απόντες τι γίνεται; Από την επίσκεψη Τσίπρα απουσίαζε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη στήριξή του ΣΥΡΙΖΑ το 2019 Αναγνωστάκης.

Είχε λέει περιφερειακό συμβούλιο την ίδια ώρα. Δηλαδή μας λέει ότι μεταξύ Τσίπρα και περιφερειακού συμβουλίου επέλεξε το περιφερειακό συμβούλιο. Εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Αυτά άλλωστε μάλλον αφορούν τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ασφαλώς δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνει τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιον θα στηρίξει για υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος. Δεν μπορώ να ξέρω αν αρκούν οι παρουσίες και οι φωνές. Καμιά φορά άλλωστε η ιστορία γράφεται από τους απόντες.

Μέχρι την επόμενη φορά, που νομίζω δεν θα αργήσει, που κάποιος θα φωνάζει για κάποιον άλλο νάτος νάτος ο πρωθυπουργός…

Καλημέρα σας

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
4 Comments
  • Αυτή είναι η κατάντια της αριστεράς του Ηλιού και του Κύρκου ΝΤΡΟΠΗ στα τοπικά στελέχη . επιλέξτε τον Γκλέτσο και απλά πείτε ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.

  • παρακαλαω, εχει ακομη ο πατος, ολοι να φατε θετε .
    αμα βγει θα ανοιξει η Τατιανα γραφειο στη ΛΑΜΙΑ..τρεχω να παρω τη θεση, θα παιζουμε καθημερινα live τα εργα και ημερες του!!.
    σε συνδιασμο δε με την εκλογη του οπλαργηγου θα μας παιζουν στο cnn!!!!! δε ξαναπαιζει ΜΠΕΟΣ ουτε στο διαλειμμα!!!!!
    AERAAAAAAAAAAA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *