Άγρια δολοφονία σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο Μαρούσι, με 22χρονη να εντοπίζεται νεκρή με μαχαιριές στο σώμα. Η αστυνομία ενημερώθηκε στις 18:20 για το τραγικό συμβάν στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε λογομαχία με στενή της φίλη, 17χρονη, η οποία – με την όξυνση του κλίματος – άρπαξε το μαχαίρι και σκότωσε τη γυναίκα.
Την υπόθεση έδωσε στις Αρχές ο πατέρας της 22χρονης, η οποία φιλοξενούσε στο σπίτι της την 17χρονη.
Στη σύλληψη της δράστιδος προχώρησε η αστυνομία.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.