Νέα ένταση στο Μενίδι το βράδυ της Τετάρτης, όταν Ρομά προκάλεσαν επεισόδια και πυρπόλησαν λεωφορείο. Στην περιοχή σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις και Πυροσβεστική
Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται το βράδυ της Τετάρτης στο Μενίδι, με αστικό λεωφορείο να τυλίγεται στις φλόγες, χωρίς ακόμη να υπάρχει εικόνα εάν υπάρχουν τραυματίες. Αστυνομικές δυνάμεις και Πυροσβεστική σπεύδουν την περιοχή, που είναι δύσκολα προσβάσιμη.
Αντιδρώντας στον πυροβολισμό από αστυνομικό του 16χρονου, που χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, Ρομά κλείνουν τους δρόμους, στήνουν οδοφράγματα και επιτίθενται στην Αστυνομία.
Η περιοχή θυμίζει εμπόλεμη ζώνη, ακούγονται εκρήξεις.
Ακούστε την έκρηξη
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.