Νεκρός είναι ο εργάτης ο οποίος είχε καταπλακωθεί στην Βόρεια Εύβοια, στην περιοχή του Ρετσινόλακκου.
Σύμφωνα με το evima.gr ο άτυχος δασεργάτης δεν αντεξε να φτάσει στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Άφησε την τελευταία του πνοή στη Λιανή Άμμο μέσα στο ασθενοφόρο από εσωτερική αιμορραγία, όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σταμούλος.
Ο αντιδήμαρχος εμφανώς εξοργισμένος και φανερά λυπημένος ξέσπασε σε δάκρυα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έφυγε ένας συντοπίτης μας γιατί το ασθενοφόρο έκανε δυόμιση ώρες να φτάσει. Αίσχος και ντροπή για την κατάσταση που επικρατεί με το ΕΚΑΒ. Έχουμε αλλεπάλληλες φορές επισημάνει το κίνδυνο αλλά δυστυχώς αυτό που φοβόμασταν έγινε. Έφυγε ένας συνάνθρωπος μας γιατί δεν υπάρχει ασθενοφόρο στο δήμο μας». Ο άτυχος δασεργάτης την ώρα που εργαζόταν τον καταπλάκωσε ένα πεύκο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.