Σκληρές εικόνες αντίκρισε ένας περαστικός τα ξημερώματα στην οδό Ροΐδου στη Λάρισα.
Όλα έγιναν λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα όταν περαστικός βρέθηκε μπροστά από ένα σοκαριστικό θέαμα, αντικρίζοντας ένα πτώμα στην οδό Ροΐδου στη Λάρισα.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η πρώτη του κίνηση ήταν να ειδοποιήσει Αστυνομία και ΕΚΑΒ που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι το πτώμα ανήκει σε έναν 81χρονο, ο οποίος είχε πέσει από το δεύτερο όροφο οικοδομής και τραυματίστηκε θανάσιμα.
Η πτώση του οφείλεται -όπως όλα δείχνουν- σε αυτοκτονία.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.