Σεπόλια: «Μου έρχεται να αυτοκτονήσω» έλεγε ο 43χρονος στον πατέρα του

LamiaNow News
3 Min Read

Ο πατέρας του 43χρονου συντετριμμένος για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, μίλησε στην εκπομπή Tlive και δεν έκρυψε ότι ο γιος του τις τελευταίες ημέρες του έλεγε ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει!

Στο γραφείο της ανακρίτριας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο 43χρονος ηλεκτρολόγος Α.Μ., ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Τετάρτη. Πρόκειται για τον τελευταίο από τους τέσσερις που συνελήφθησαν για την υπόθεση των σεξουαλικών κακοποιήσεων της 12χρονης και κατηγορείται ότι βίασε το παιδί σε τρεις συναντήσεις που είχε μαζί του στα Σεπόλια. Ο ίδιος ηλεκτρολόγος πλοίων με καταγωγή και διαμονή την Κόρινθο, αρνείται ότι βίασε το κορίτσι, αλλά παραδέχεται ότι στις συναντήσεις που είχαν, εκείνος του έδινε συμβουλές. Ο πατέρας του 43χρονου συντετριμμένος για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα, μίλησε στην εκπομπή Tlive και δεν έκρυψε ότι ο γιος του τις τελευταίες ημέρες του έλεγε ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει!

«Η οικογένειά μας καταστράφηκε, εγώ έχω τρία παιδιά και ο γιος μου ήταν ο τελευταίος που είχε απομείνει κοντά μου. Ολη του τη ζωή δούλευε σκληρά και δεν είχε δώσει κανένα τέτοιο δείγμα. Πριν από λίγο καιρό μαζεύαμε τις ελιές μαζί στο χωριό και δεν έδειχνε ούτε να φοβάται κάτι, ούτε να κρύβει οτιδήποτε. Από τη μέρα που έμαθε για όλα αυτά από τις ειδήσεις, μου λέει ”πατέρα θα φύγω, θα πάω στο Αγιο Ορος, καταστράφηκα, καλύτερα να αυτοκτονήσω. Εδώ με ξέρουν όλοι, θα με δείχνουν στην πλατεία ότι είμαι βιαστής», είπε αρχικά με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του 43χρονου.

Οσο για το τι είπε ο γιος του στον πατέρα του: «Μου είπε πατέρα δεν έχω βιάσει καμία. Με το κορίτσι μιλήσαμε κάποιες φορές στο τηλέφωνο και όταν βρεθήκαμε από κοντά και είδα ότι ήταν μικρό καθόμασταν και μιλούσαμε και του έδινα συμβουλές για το σπίτι, την οικογένειά του και το σχολείο του. Επειδή του είχε πει το κορίτσι ότι οι γονείς του είχαν προβλήματα, εκείνος το συμβούλευε. Αυτό μου είπε. Δεν ξέρω αν μου μίλησε σαν άντρας και είπε την αλήθεια, αλλά δεν μου είπε ποτέ ότι έκανε αυτές τις πράξεις που τον κατηγορούν. Εμείς όμως, καταστραφήκαμε σαν οικογένεια. Εγώ δεν έχω πού να πάω. Είμαι ο πατέρας ενός βιαστή γιατί ακόμα και αθώος να κριθεί στο δικαστήριο, η ζημιά έγινε. Η ρετσινιά στις μικρές κοινωνίες δεν φεύγει. Εγώ ζητώ συγγνώμη για ό,τι έχει συμβεί, δεν ξέρω τι άλλο να πω».

reader.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *