Η πρώτη προσέγγιση είχε γίνει στο πρόσφατο Συνέδριο της ΝΔ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης καιΑνδρέας Παπαμιμίκος με μια χειραψία μπροστά στα φλας των φωτογράφων, έσπασαν τον πάγο που υπήρχε μεταξύ τους, από την εσωκομματική διαδικασία.
Σήμερα έγινε το επόμενο βήμα, όταν το μεσημέρι, συναντήθηκαν στο καφέ του ξενοδοχείου Hilton.
Το τι συζητήθηκε δεν το γνωρίζουμε ακόμη, ωστόσο ο χώρος δεν επελέγη τυχαία, καθώς όσα πολιτικά ραντεβού γίνονται εκεί, λόγω του κόσμου που κυκλοφορεί, έχουν στόχο τη δημοσιοποίησή τους.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.