Ένταλμα σύλληψης για τον Έλληνα βαρόνο του στοιχήματος

Δήμητρα Γιωτίδου
1 Min Read

ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 35.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΟΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος ιδιοκτήτη μεγάλης στοιχηματικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εκδίδουν σύμφωνα με πληροφορίες οι κυπριακές αρχές. Η υπόθεση, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας kontra news, αφορά μεγάλη φοροδιαφυγή που υπολογίζεται σε 35.000.000 ευρώ καθώς επίσης και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Ταυτόχρονα διεξάγεται έρευνα και στην Ελλάδα ενώ οι οικονομικοί εισαγγελείς σε συνεργασία με την οικονομική αστυνομία προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι και στις επιχειρήσεις του βαρόνου του στοιχήματος. Η φοροδιαφυγή συντελέστηκε με το κόλπο της φυγάδευσης κεφαλαίων μέσω μιας κυπριακής off shore.

Τα στοιχεία για το μεγάλο σκάνδαλο παράδωσε στη Δικαιοσύνη πρώην συνέταιρός του που σήμερα διαθέτει δική του εταιρεία. Οι οικονομικοί εισαγγελείς πρόκειται να κάνουν έφοδο και σε δεύτερη στοιχηματική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα για την οποία υπάρχουν υποψίες ότι ενέχεται σε φοροδιαφυγή. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο βαρόνος του στοιχήματος επένδυε τεράστια ποσά σε μέσα ενημέρωσης ενώ συμμετέχει και σε επενδυτικό σχήμα το οποίο εμφανιζόταν ως ενδιαφερόμενο να αναλάβει τη διαχείριση τηλεοπτικού σταθμού.

 

πηγη

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *