Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπόγιαν Λέτιτς της Ζίλινα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν σήμερα βοσνιακά δημοσιεύματα
Μετά τον Λέο Μάτος ο ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βοσνία, οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει με τον Μπόγιαν Λέτιτς της Ζίλινα.
Πρόκειται για 23χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος μάλιστα επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Όπως αναφέρουν τα βοσνιακά δημοσιεύματα, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Ζίλινα έναντι 1,88 εκατ. ευρώ και ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο, με τις συνολικές αποδοχές του να αγγίζουν τα 2,3 εκατ. ευρώ.
«Ο ατζέντης μου είπε ότι είχε κάποιες προσφορές, αλλά εκείνη του ΠΑΟΚ ήταν πολύ ισχυρή. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω μπροστά σε τέτοιο κοινό, με αυτή την ατμόσφαιρα που δημιουργούν», τόνισε ο Λέτιτς, ο οποίος φέτος είχε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 5 ασίστ και 1 γκολ.
Πηγή: www.sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.