Κατασχέθηκαν (15) γαλβανισμένοι κοιλοδοκοί
Εντός ορίων αυτοφώρου συνελήφθη ημεδαπός, χθες (23-10-2022) το μεσημέρι στην Ανθήλη Φθιώτιδας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για διάπραξη κλοπής από φωτοβολταϊκό πάρκο.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 15 έως 22-10-2022, ο συλληφθείς παραβίασε περίφραξη φωτοβολταϊκού πάρκου της περιοχής και αφαίρεσε συνολικά (55) γαλβανισμένους κοιλοδοκούς, διαφόρων διαστάσεων, εκ των οποίων οι (15) βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε αύλιο χώρο της οικίας του και ακολούθως αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.
Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.