«Είσαι μικρούλα άντε γεια»: Γιατί δεν προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 36χρονος κατηγορούμενος για τα Σεπόλια

LamiaNow News
2 Min Read

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση στα Σεπόλια με θύμα βιασμού και μαστροπείας τη 12χρονη μαθήτρια, δυο από τους τρεις που συνελήφθησαν με εντάλματα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο – Εκτός φυλακής βρίσκεται ο 36χρονος πρώην διοικητικός υπάλληλος του Μεταξά που απολογήθηκε την ίδια ημέρα με τον 33χρονο και τον 34χρονο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση στα Σεπόλια με θύμα βιασμού και μαστροπείας τη 12χρονη μαθήτρια, δυο από τους τρεις που συνελήφθησαν με εντάλματα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Εκτός φυλακής βρίσκεται ο 36χρονος πρώην διοικητικός υπάλληλος του Μεταξά που απολογήθηκε την ίδια ημέρα με τον 33χρονο και τον 34χρονο που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Σύμφωνα με το STAR, ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος δεν οδηγήθηκε στη φυλακή αφού παρουσίασε διάλογο μεταξύ του ιδίου και του προφίλ που χειριζόταν ο Ηλίας Μίχος και έστελνε φωτογραφίες της 12χρονης. Από τα στοιχεία αποδεικνύεται πως υπήρξε επικοινωνία και στον 36χρονο εστάλη μία φωτογραφία του 12χρονου. Τότε ο 36χρονος ρώτησε την ηλικία για να απαντήσει ο Μίχος πως αναμένεται να κλείσει τα 17 και να μπει στα 18. Ο 36χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να της απάντησε «είσαι μικρούλα άντε γεια». Ο συγκεκριμένος διάλογος έπαιξε κομβικό ρόλο στο να μη καταλήξει ο 36χρονος στη φυλακή μετά την απολογία του. Η ανακρίτρια ζήτησε ο κατηγορούμενος να μην προφυλακιστεί και ο εισαγγελέας διαφώνησε. Η απόφαση για το αν θα οδηγηθεί στις φυλακές θα παρθεί μέσα στις επόμενες ημέρες από το Δικαστικό Συμβούλιο.

reader.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *