Συμεών: “Μάεστρο με όλη σου την ψυχή τον Εθνικό Ύμνο -Απαλλαχτείτε από διχόνοιες και μικρότητες να πάει ο τόπος μπροστά” (Βίντεο)

Lamianow.gr
0 Min Read

“O τόπος μας είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος. Στηρίξτε τον. Με αγάπη και ομόνοια, όλοι μαζί. Απαλλαχτείτε από διχόνοιες, μικρότητες, αγκαλιαστείτε, αγαπηθείτε, ενωθείτε για να πάει ο τόπος μπροστά…” είπε με νόημα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Συμεών ζητώντας εν συνεχεία στον μαέστρο και στην Φιλαρμονική με όλη τους τη δύναμη να παιανίσουν τον εθνικό ύμνο.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Comments
  • ὉΧΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΟΥΚΑ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΡΑΙΦΝΩΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΑ

  • Εύχομαι σε όλους ο Άγιος Λουκάς Ο Ευαγγελιστής & Ιατρός να πρεσβεύει στον ΚΥΡΙΟ μας υπέρ υγείας & σωτηρίας μας! Σεβασμιώτατε, η απουσία του Πιστού Λαού, μου έκανε εντύπωση….σ΄εσάς?
    Οι λόγοι σας & η εν γένει παρουσία σας, ειναι κοσμική, όχι πνευματική. Το κήρυγμα, όταν δεν ειναι φλογερό (με Χριστό, με Ορθοδοξία, με αγώνες ενάντια στην κακοδοξία, ενάντια στην άθεη πολιτεία, στην αδικία, κ.λ.π) , παγώνει & κλειδώνει τις ψυχές…. ΔΙΔΑΧΗ, μείνατε μόνο με τους κομματάρχες που ζημίωσαν τόσα χρόνια τον τόπο & την Ελλάδα μας! Με αγάπη εν ΑΛΗΘΕΙΑ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *