Ο ανήλικος μαθητής εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του.
Απαγχονισμένος βρέθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης ένας 12χρονος μαθητής.
Το παιδί εντόπισε συγγενικό του πρόσωπο σε χώρο του σπιτιού του, να είναι κρεμασμένο με ζώνη, ειδοποιώντας την ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ.
Οι διασώστες που έφτασαν άμεσα στο σημείο προσπάθησαν να επαναφέρουν στην ζωή τον μαθητή, χωρίς να τα καταφέρουν. Ο 12χρονος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος.
Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ερευνούν πλέον τα στοιχεία, προκειμένου να εντοπίσουν την αιτία που οδήγησε στην αυτοκτονία τον 12χρονο μαθητή.
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.