Το παιδί άργησε να ξυπνήσει και η μητέρα τον βρήκε στο κρεβάτι του χωρίς τις αισθήσεις του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του
Νεκρός είναι ένας 19χρονος, που έχασε τη ζωή του την ώρα που κοιμόταν, στο σπίτι του στον Αμπελόκαμπο και τον εντόπισε η μητέρα του στο δωμάτιό του.
Σύμφωνα με το ilianews.gr, ο 19χρονος μεταφέρθηκε νωρίς το μεσημέρι στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας χωρίς τις αισθήσεις του. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επήλθε κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Τίποτα δεν προμήνυε την τραγωδία. Το χθεσινό απόγευμα, ο νεαρός πήγε με τους φίλους του σε καλτσέτο και έπαιξαν ποδόσφαιρο. Επέστρεψε σπίτι του και μετά από λίγο πήγε να κοιμηθεί. Το παιδί αργούσε να ξυπνήσει και η μητέρα του, νωρίς το μεσημέρι, πήγε να τον ξυπνήσει. Ωστόσο, η άτυχη μητέρα σοκαρίστηκε βρίσκοντας το παιδί της «παγωμένο» και χωρίς τις αισθήσεις του. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ήταν ήδη αργά.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.