Δικαιώθηκε δισεκατομμυριούχος ότι έχει “σώας τας φρένας” – Η γυναίκα του ήθελε να του “φάει” την περιουσία

Lamianow.gr
2 Min Read

Δικαστήριο του Λος Άντζελες απέρριψε σήμερα την προσφυγή που είχε καταθέσει η πρώην σύντροφος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Σάμνερ Ρέντστοουν, επιδιώκοντας να αποδείξει ότι ο 92χρονος έχει χάσει τα λογικά του.

Ο δικαστής Ντέιβιντ Κάοουν, αφού εξέτασε την κατάθεση που είχε δώσει ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είχε σώας τας φρένας όταν αποφάσισε να διώξει κακήν-κακώς από το σπίτι του την Μανουέλα Χέρτζερ τον περασμένο Οκτώβριο, έναν μήνα αφότου της είχε εμπιστευθεί να φροντίζει για την υγεία του.
“Η κατάθεση του Ρέντστοουν έβαλε τέλος στην προσφυγή” της Χέρτζερ, εξήγησε ο δικαστής στην απόφασή του.
Ο 92χρονος θα παραμείνει έτσι βασικός μέτοχος της Viacom και του CBS αν και τον περασμένο Φεβρουάριο αναγκάστηκε να παραδώσει την εκτελεστική προεδρία των ομίλων και στο εξής φέρει μόνο τον τίτλο του επίτιμου προέδρου.
Η Μανουέλα Χέρτζερ, πρώην σύντροφος του Ρέντστοουν, είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη τον Νοέμβριο για να αποδείξει ότι ο πολυεκατομμυριούχος δεν ήταν στα καλά του όταν την πέταξε έξω από το σπίτι του. Η προσφυγή της ωστόσο ενέτεινε τις αμφιβολίες για το κατά πόσο ήταν σε θέση να ασκεί τα καθήκοντά του ο 92χρονος και οδήγησε στην παραίτησή του από την προεδρία των δύο εταιρειών.
Οι δικηγόροι του Ρέντστοουν υποστήριζαν ότι σκοπός της Χέρτζερ ήταν να αρπάξει ένα μέρος της περιουσίας του πρώην φίλου της, η οποία εκτιμάται από το περιοδικό Forbes στα 5,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Μολονότι ο αισθηματικός δεσμός τους είχε λήξει, η γυναίκα ζούσε από το 2013 στο σπίτι του επιχειρηματία και παρέμενε στενή συνεργάτιδά του.
Στην προηχογραφημένη κατάθεσή του ακούστηκε την Παρασκευή στο δικαστήριο ο Σάμνερ Ρέντστοουν πέρασε… γενεές δεκατέσσερις την πρώην σύντροφό του, δηλώνοντας ότι την “σιχαίνεται” και χαρακτηρίζοντάς την “τσούλα”. Τόνισε ότι ήθελε να την βγάλει από τη ζωή του επειδή “του έλεγε ψέματα” και του είχε κλέψει χρήματα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *