Ένα απρόοπτο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας που ακολούθησε την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, λιποθύμησε η βουλευτής, Νόνη Δούνια, η οποία αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο πλευρό της Νόνης Δούνια έσπευσαν βουλευτές της ΝΔ που είναι γιατροί στο επάγγελμα αλλά και ο γιατρός της Βουλής.
Χάρη στην άμεση αυτή παρέμβαση η Νόνη Δούνια συνήλθε και τελικά βγήκε από την αίθουσα για να ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις της.
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.