Λαμία: “Ανθρωποκτονία με φυσικούς αυτουργούς” – Καταπέλτης το πόρισμα για τον θάνατο της 14χρονης Κυριακής

Lamianow.gr
2 Min Read

Καταπέλτης είναι σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Ζανιά το πόρισμα για την τραγική απώλεια της 14χρονης Κυριακής Ζανιά που έφυγε από κοντά μας τον Δεκέμβριο του 2021. Η η ΕΔΕ  που πραγματοποιήθηκε  με εντολή  του διοικητή της 5ης  Υγειονομικής περιφέρειας Φώτη Σερέτη ρίχνει φως στο τραγικό συμβάν και σύμφωνα με τον νομικό της οικογένειας κ. Πάρη Παπαδάκη γίνεται λόγος για ανθρωποκτονία με φυσικούς αυτουργούς δύο γιατρούς και προσθέτει πως μετά την κατάθεση της μήνυσης από την οικογένεια του κοριτσιού θα προκύψει υπαιτιότητα και σε άλλους γιατρούς.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του κ. Παπαδάκη:

“Όσο αφορά τον θάνατο του μόλις 14 χρονών κοριτσιού απο την Λαμία με αιτία θανάτου covid – 19, πρέπει να μάθει όλο το πανελλήνιο ότι μετά και την έκδοση της ΕΔΕ η αιτία θανάτου άλλαξε και έγινε ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ 2 ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!

Μετά την κατάθεση της μήνυσης από την οικογένεια του κοριτσιού θα προκύψει υπαιτιότητα και σε άλλους ιατρούς…

Το δικηγορικό μας γραφείο μας απο κοινού με την εξαίρετη συνάδελφο Λαμίας κ. Sofia Stavraki με τα στοιχεία που είχαμε στην κατοχή μας φωνάζαμε απο την αρχή ότι επρόκειτο για ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ και αν οι γιατροί ασκούσαν τα καθήκοντα τους όπως έπρεπε το παιδί θα ήταν ανάμεσα μας..

Το μαχαίρι στο κόκκαλο για να αποδοθούν ευθύνες έτσι ώστε κανένα παιδί να μην φεύγει έτσι άδικα”.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
2 Comments
  • Είχα πει παλαιότερα, ότι οι θάνατοι από covit, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις ,καλύπτουν παραλήψεις & λάθη Ιατρών, δεν μιλώ μόνο για την Λαμία, αλλά σε όλη την χώρα… επίσης ως πολίτης αναρωτήθηκα, γιατί οι εισαγγελικές αρχές , πρώτες, δεν αναζητούν τυχόν αδικήματα -από τις πολλές καταγγελίες που ακούγονται- ιδιαίτερα για τις κλινικές covit, στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ? Αν είχε ΣΤΟΜΑ, το παλαιό πέτρινο του Νοσοκομείου μας, τι ιστορίες θα μας έλεγε….
    Καλό Παράδεισο στο μικρό ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *