Η αστυνομία εγκλώβισε δύο αυτοκίνητα και αφού ερεύνησε και βρήκε το φορτίο ναρκωτικώ, συνέλαβε τους επιβάτες
Σκηνές από αστυνομική ταινία θύμιζαν όσα διαδραματίστηκαν μέρα- μεσημέρι στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, όταν αυτοκίνητα της Αστυνομίας εγκλώβισαν δυο ΙΧ αυτοκίνητα και συνέλαβαν τους επιβάτες τους που μετέφεραν μεγάλες ποσότητες χασίς οι οποίες (σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες) αγγίζουν το μισό τόνο!
Το μπλόκο των αστυνομικών τέθηκε σε εφαρμογή στην παραλιακή οδό της πόλης, ενώ ταυτόχρονα βρισκόταν σε εξέλιξη άλλη επιχείρηση σε ένα σκάφος με το οποίο οι δράστες φέρονται να είχαν εισάγει στη χώρα τα ναρκωτικά, πιθανότατα από την Αλβανία ή τις ιταλικές ακτές.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στο σκάφος και τα δυο αυτοκίνητα είχαν συλληφθεί πέντε άτομα, των οποίων η εθνικότητα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Όλοι έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Ζακύνθου και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ακολουθήσει και νέα επιχείρηση με συλλήψεις.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.