Στην έναρξη του «MadWalk 2016» η οικοδέσποινα Δέσποινα Βανδή είχε μια άτυχη στιγμή αφού παραπάτησε κι έχασε την ισορροπία της, κάτι που βέβαια, κόπηκε από το τελικό μοντάζ και δεν είδαμε ποτέ στην τηλεόραση.
Ωστόσο, οι θεατές κατέγραψαν το παραπάτημα με το smartphone τους και το ανέβασαν στο Διαδίκτυο κι έτσι δεν το χάσαμε.
![«MadWalk 2016»: Η τούμπα της Βανδή που δεν είδαμε ποτέ στην τηλεόραση [vds]](http://masternews.gr/wp-content/uploads/2016/05/1853.jpg)
Όπως μπορείς να δεις, σα σωστη επαγγελματίας, η Βανδή δεν έχασε την ψυχραιμία της ίσα ίσα αυτοσαρκάστηκε και δε δίστασε να ζητήσει από τον Ηλία Ψινάκη που ήταν παρών να την ξεματιάσει.
Πηγή: womenonly.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.