Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τα ίχνη τους.
Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία για μια κινηματογραφικού τύπου ληστεία που σημειώθηκε στο Ρέντη.
Πρόκειται για ληστεία με λεία-μαμούθ στην λαχαναγορά στην περιοχή του Ρέντη.
Άρπαξαν 130.000 ευρώ
Οι 3 ληστές άρπαξαν το ποσό των 130.000 ευρώ και κατάφεραν να διαφύγουν με τα οχήματά τους.
Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τα ίχνη τους, σύμφωνα με πληροφορίες από το dikastiko.gr.
Παρόμοια ληστεία χθες στον Ασπρόπυργο
Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα της Τρίτης και ένας επιχειρηματίας στον Ασπρόπυργο όταν στο σπίτι του μπήκαν τέσσερις μασκοφόροι οι οποίοι αφού τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν, πήραν χρήματα και χρυσές λίρες από το χρηματοκιβώτιό του και τελικά διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Όλα συνέβησαν στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης όταν οι τέσσερις ληστές μπήκαν στο ισόγειο σπίτι του 27χρονου επιχειρηματία.
Αφού τον ακινητοποίησαν, στη συνέχεια τον έδεσαν με tie wrap και τον υποχρέωσαν να τους παραδώσει τα κλειδιά από το χρηματοκιβώτιό του. Από αυτό οι τέσσερις ληστές πήραν 100.000 ευρώ και 30 χρυσές λίρες.
Στη συνέχεια οι ληστές πήραν το πολυτελές αυτοκίνητο του νεαρού επιχειρηματία και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με το όχημα διαφυγής τους να εντοπίζεται αργότερα καμένο στο Μενίδι.
in.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.